Ik kan de link naar mijn coupon niet openen.

Als u via de gestuurde link geen toegang tot uw coupon krijgt, kopieert en plakt u de link in een nieuwe browserpagina en probeert u het opnieuw, of u stuurt de e-mail met de link naar uw coupon door naar een ander e-mailadres en probeert deze vanuit een andere browser af te drukken. Als dit nog steeds niet werkt, neem dan contact op met de Viator Klantenservice onder vermelding van uw boekingsgegevens. Wij zullen u dan een nieuwe link sturen. Sommige vormen van communicatie met Viator na uw aankoop zijn in het Engels. Wij bieden op aanvraag een vertaling aan, maar dit kan langer duren dan de communicatie in het Engels.

Hoe werkt kopiëren en plakken?
1. Selecteer met uw muis het HELE webadres dat u nodig hebt.
2. Selecteer het menu BEWERKEN en kies KOPIËREN.
3. Open uw webbrowser en klik in het venster waar u normaliter het adres typt van de website die u wilt zien.
4. Selecteer het menu BEWERKEN en kies PLAKKEN.
5. Druk nu op ENTER op uw toetsenbord om naar het webadres te gaan.

Terug

Vergelijkbare artikelen