Recent gezocht
Wissen

Dallas Haunted Walking Ghost Tour

|
Dallas, United States
10

Vanaf US$ 22,00

Laagsteprijsgarantie

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
1 volwassene2 volwassenen3 volwassenen4 volwassenen5 volwassenen6 volwassenen7 volwassenen8 volwassenen9 volwassenen10 volwassenen11 volwassenen12 volwassenen13 volwassenen14 volwassenen15 volwassenen0 jongeren1 jongere2 jongeren3 jongeren4 jongeren5 jongeren6 jongeren7 jongeren8 jongeren9 jongeren10 jongeren11 jongeren12 jongeren13 jongeren14 jongeren15 jongeren0 kinderen1 kind2 kinderen3 kinderen4 kinderen5 kinderen6 kinderen7 kinderen8 kinderen9 kinderen10 kinderen11 kinderen12 kinderen13 kinderen14 kinderen15 kinderen
Gratis annuleren
tot 24 uur van tevoren
Beschikbare opties aan het laden ...


icon1 uur  (ong.)
Mobiel ticket
iconAangeboden in: Engels

Uw bescherming tijdens COVID-19
Wat u kunt verwachten tijdens uw bezoek
Mondkapjes verplicht voor reizigers in openbare ruimtes
Mondkapjes verplicht voor gidsen in openbare ruimtes
Tijdens de ervaring moet er voldoende afstand worden gehouden
Meer vragen?
+31 85 888 1845
Meer vragen?
+31 85 888 1845

Overzicht

Saved to wishlist!
Alle toeslagen en belastingen
Professional and courteous tour guides
Intensely researched true stories of haunted history
Documented accounts of historic hauntings
Tips and gratuities
Food and Drink
Motorized Transport

Vertrekpunt

400 S Houston St, Dallas, TX 75202, Verenigde Staten

Vertrektijd

8:00 PM

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Hulpdieren toegestaan
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Rolstoeltoegankelijk vervoer
  • Terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Niet aanbevolen voor reizigers met rugklachten
  • Geen hartproblemen of andere ernstige medische problemen
  • Reizigers moeten een redelijke conditie hebben
  • Er nemen maximaal 29 reizigers deel aan deze tour/activiteit
  • UITGEVOERD DOOR Dallas Terrors

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie.

  • Er is bij deze ervaring een minimumaantal reizigers vereist. Indien deze wordt geannuleerd als het aantal niet wordt gehaald, kunt u kiezen voor een andere datum/ervaring of een volledige restitutie.

Meer informatie over annuleringen.


Reizigersfoto's

Beoordelingen

4,0
star-4
13 beoordelingen
3 sterren
0

Beoordelingen van Viator-reizigers

Showing 1-5 of 13 reviews
star-1
upset
Brennen_S
, mei 2021
We were just a few minutes late because we don’t live here and we were lost and once we got to the spot, no one was there. they hardly waited nor did anybody answer when i tried to contact them. very disappointing
HelpfulHelpful
star-5
The flip side of Dallas
Tim_S
, mei 2021
The guide did a great job including details like doc holiday was a local resident dentist. The Kennedy spot was the most memorable.
icon Reactie van aanbieder , mei 2021
Thank you for your feedback. We’re glad you had a great experience and we hope you can join us again soon!
HelpfulHelpful
star-2
Disappointed
Carol_P
, apr. 2021
Sorry to say we were unhappy with our Ghost tour. The places we went were cool but our guide was young, inexperienced & needed more training. I'm sure if you have the right person for this tour it will be fantastic
icon Reactie van aanbieder , mei 2021
Thank you for letting us know about your experience. We’d love to get some more feedback about the tour. Could you please email us at contact@dallasterrors.com and give us the opportunity to make it right? Thank you!
HelpfulHelpful
star-5
fun and interesting
B_W
, apr. 2021
Enjoyed the tour our guide was nice and was funny and full if interesting facts. I had a great time :)
icon Reactie van aanbieder , apr. 2021
Thank you for your feedback. We’re glad you had a great experience and we hope you can join us again soon!
HelpfulHelpful
star-4
Fun and informative
Aubry_D
, mrt. 2021
Our tour guide was new, but she did a great job. I had three kids in my party and they learned a lot. They were asking questions, taking pictures, and even remembered information as we made our way to where we parked. That means it was a hit!
icon Reactie van aanbieder , apr. 2021
Thank you for your feedback. We’re glad you had a great experience with us and we hope you can join us again soon!
HelpfulHelpful1 traveler found this review helpful

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden