Recent gezocht
Wissen

Las Vegas Strip Ghosts and Hauntings Tour

|
Las Vegas, Verenigde Staten
12

Vanaf US$ 35,03

Laagsteprijsgarantie

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
1 volwassene2 volwassenen3 volwassenen4 volwassenen5 volwassenen6 volwassenen7 volwassenen8 volwassenen9 volwassenen10 volwassenen11 volwassenen12 volwassenen13 volwassenen14 volwassenen15 volwassenen0 kinderen1 kind2 kinderen3 kinderen4 kinderen5 kinderen6 kinderen7 kinderen8 kinderen9 kinderen10 kinderen11 kinderen12 kinderen13 kinderen14 kinderen15 kinderen
Gratis annuleren
tot 24 uur van tevoren
Beschikbare opties aan het laden ...


Safety measures
icon1 uur 30 minuten tot 2 uur  (ong.)
Mobiel ticket
iconAangeboden in: Engels

Overzicht

Ontdek de spookverhalen en -geesten achter de lichten van Las Vegas tijdens een spookachtige tour langs de Las Vegas Strip, waar je in de voetstappen van gangsters zult treden, vervloekte bezoekers, slachtoffers en acteurs die wraak nemen. Je bespreekt een aantal van de topsites van Las Vegas terwijl je de legendes van Sin City een beetje duister maakt met een persoonlijke headset, zodat je geen griezelig woord van de verhalen van de gids mist.
  • Zoek naar de beroemdste geesten van Las Vegas
  • Zie de donkere kant van glamoureuze casino's
  • Leuk, verdraaid alternatief voor traditionele tochten
  • Handig vertrekpunt op de Las Vegas Strip
Have questions?
+31 85 888 1845
Saved to wishlist!
Alle belastingen, toeslagen en administratiekosten
Professionele gids
Fooien
Vervoer van / naar bezienswaardigheden
Hotel ophalen en wegbrengen

Vertrekpunt

3200 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten

Vertrektijd

8:00 PM

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Werkt onder alle weersomstandigheden, kleed u op de juiste manier aan
  • Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Hulpdieren toegestaan
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Rolstoeltoegankelijk vervoer
  • Terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Niet aanbevolen voor reizigers met rugklachten
  • Geen hartproblemen of andere ernstige medische problemen
  • Reizigers moeten een redelijke conditie hebben
  • Er nemen maximaal 25 reizigers deel aan deze tour/activiteit
  • UITGEVOERD DOOR Vegas Ghosts

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie.

  • Er is bij deze ervaring een minimumaantal reizigers vereist. Indien deze wordt geannuleerd als het aantal niet wordt gehaald, kunt u kiezen voor een andere datum/ervaring of een volledige restitutie.

Meer informatie over annuleringen.


Reizigersfoto's

Beoordelingen

3,5
star-3.5
14 beoordelingen
2 sterren
0

Beoordelingen van Viator-reizigers

Showing 1-4 of 14 reviews
star-1
Horrible
Janika_R
, jun. 2021
This was Horrible!! I never went on the tour, Because from the start everything was all bad don't waste your money.
HelpfulHelpful
star-1
Stay awsy
Karina_S
, jun. 2021
We were not told it walking tour. Subject matter did not match experience. I do not recommend. Save your money.
HelpfulHelpful
star-3
So-so.
Melissa
, jun. 2021
Was interesting but not much about ghosts, fun regardless but wish it was very obvious this was a walking tour and would last 2-3 hours.
HelpfulHelpful
star-1
DO NOT BOOK!
melemel2019
, aug. 2019
Booked tour for Tuesday August 20th, Excited about tour. Went and no tour guide showed up. Called the number that was given and went straight to voicemail and no call back was given as to what happened to tour. Took my money $74.00 and NO TOUR GUIDE or TOUR and no RESPONSE. In process now of trying to get money back. So don't book this tour because they give you no warning if they will show up or not. Very disappointed in Viator tours will not book through them again, go through Vegas.com more trustworthy.
icon Reactie van aanbieder , aug. 2019
Hello. We apologize that you missed the tour that evening! We're so sorry you weren't able to have a good tour experience. We are showing in our records that the guide was at the meeting location and they checked you as not arriving. Could you let us know where you went to meet the guide? Again, we apologize for your experience and hope we can find a way to make it right.
HelpfulHelpful

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden