Recent gezocht
Wissen

Westminster 3 uur durende wandeltocht & bezoek Churchill War Rooms

|
Badge van Uitmuntendheid
|
Greater London, Verenigd Koninkrijk
Westminster 3 uur durende wandeltocht & bezoek Churchill War Rooms

Vanaf US$ 89,52

Laagsteprijsgarantie

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
1 volwassene2 volwassenen3 volwassenen4 volwassenen5 volwassenen6 volwassenen7 volwassenen8 volwassenen9 volwassenen10 volwassenen11 volwassenen12 volwassenen13 volwassenen14 volwassenen15 volwassenen0 kinderen1 kind2 kinderen3 kinderen4 kinderen5 kinderen6 kinderen7 kinderen8 kinderen9 kinderen10 kinderen11 kinderen12 kinderen13 kinderen14 kinderen15 kinderen
Gratis annuleren
Tot 24 uur van tevoren. Meer informatie
Beschikbare opties aan het laden ...


Safety measures
icon4 uur  (ong.)
Mobiel ticket
iconAangeboden in: Engels

Overzicht

Met zo'n hoge concentratie aan historische bezienswaardigheden is Westminster een essentiële halte voor elke bezoeker van Londen. Na een wandeling van 3 uur door de bezienswaardigheden van de stad, daal af in Churchill's War Room om de geheimen van de beroemde leider te leren kennen tijdens zijn strategie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze tour is perfect voor liefhebbers van geschiedenis die op zoek zijn naar een beheersbare maar uitgebreide tour om in een drukke agenda te passen.
  • Ontdek de geschiedenis van Londen in verschillende periodes, van de Middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog
  • Bespaar tijd: geen planning nodig met een vooraf afgesproken reisplan en gids
  • Bekijk de beroemde Changing of the Guard-ceremonie buiten Buckingham Palace
  • Gezinsvriendelijk: de hele tourroute is gemakkelijk bereikbaar met een kinderwagen
Saved to wishlist!
Local Fun Guide
Wandeltocht langs de Top 20 bezienswaardigheden van Westminster (3 uur)
Toegang tot Churchill's War Rooms
Eten en drinken (breng uw eigen drankjes en snacks mee)
Ophalen en afleveren van het hotel: ontmoet ons bij het beginpunt
Paraplu als het op regen lijkt!

Vertrekpunt

Piccadilly, London W1J 9DZ, Verenigd Koninkrijk

*** LEES PUNT: AANVULLENDE PUNTINSTRUCTIES *** Hallo daar Kom alsjeblieft 10 minuten voordat de ervaring begint.  - We ontmoeten elkaar buiten het Ritz hotel (adres: 155 Piccadilly)  - Naast 2 rode telefooncellen & 2 souvenirstands, onder een van de Ritz-borden  - Het dichtstbijzijnde metrostation is het metrostation Green Park  - Als u bij het metrostation Green Park bent, neemt u de linkeruitgang. Je ziet een reeks trappen en een oprit die uit het station leidt. Neem de trap.  - U loopt langs de mensen van de Big Bus Company en voor u is het Ritz Hotel & het ontmoetingspunt! De tour begint op tijd: dus wees alsjeblieft niet te laat! Een paar vriendelijke herinneringen 1. Breng comfortabele schoenen mee 2. Neem een paraplu, warme jas of zonnebrandcrème mee om het mooie Engelse weer te weerstaan :) 3. Breng drankjes 4. Neem een camera mee 5. Kom alsjeblieft 10 minuten voordat we beginnen 6. Gebruik google maps of een andere app om je reis te plannen, Londen is een grote drukke stad en van tevoren plannen helpt echt :) Neem contact met ons op als u vragen of vragen heeft. We zullen onze telefoons niet kunnen beantwoorden zodra de tour is begonnen. Het is essentieel dat u 10 minuten voor de start arriveert en helaas kunnen we u geen geld teruggeven vanwege vertraging of vertraging. Gebruik een reisplanner om ervoor te zorgen dat u voldoende tijd overlaat om naar het startpunt te gaan

Vertrektijd

10:00 AM

Gegevens terugkeer

Westminster, Londen SW1A 2JR, Verenigd Koninkrijk
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Hulpdieren toegestaan
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Rolstoeltoegankelijk vervoer
  • Terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Er nemen maximaal 15 reizigers deel aan deze tour/activiteit
  • UITGEVOERD DOOR Top Sight tours
Als u uiterlijk 24 uur voor de ervaring annuleert, ontvangt u een volledige restitutie.
  • Annuleer ten minste 24 uur voor de starttijd van de ervaring om een volledige restitutie te ontvangen.
  • Als u later dan 24 uur voor de starttijd van de ervaring annuleert, wordt het bedrag dat u heeft betaald niet gerestitueerd.
  • Any changes made less than 24 hours before the experience’s start time will not be accepted.
  • Eindtijden zijn gebaseerd op de lokale tijd van de ervaring.
  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie.
  • Er is bij deze ervaring een minimumaantal reizigers vereist. Indien deze wordt geannuleerd als het aantal niet wordt gehaald, kunt u kiezen voor een andere datum/ervaring of een volledige restitutie.

Meer informatie over annuleringen.


Reizigersfoto's

Beoordelingen

5,0
star-5
38 beoordelingen
4 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Beoordelingen van Viator-reizigers

Showing 1-10 of 38 reviews
star-5
Tour of Excellence
Lisa_W
, sep. 2021
Tim, our tour guide, displayed and communicated a dedicated knowledge to the history of each place with a delightful sense of humor! So informative! All our questions answered!
star-3
Unhappy with Tour Company
Ron_I
, sep. 2021
Wes was a wonderful guide. No complaints with him. The tour company promoted “…with admission to the Churchill War Room” which was closed on the day of our tour (a Tuesday). They notified us the day before that the War Room was closed. We learned it is closed every Monday and Tuesday - thus, we felt deceived as this package should never been offered for a Tuesday.
icon Reactie van aanbieder , sep. 2021
Hi Ron We are very sorry about the closure at the War Rooms. It has been closed the past 2 weeks on a Monday & a Tuesday for refurbishments and from next week : back to business as usual. Sorry that you felt deceived : wasnt our intention at all. The closure of the War Rooms for these 4 days whilst you were in London was out of our control, we did inform you as soon as we found out :) Glad that we could get you tickets for the following day though and really pleased you enjoyed the Westminster Walking Tour with us. Apologies again and as per the above, glad you had fun on the walking tour
1 traveler found this review helpful
star-5
Really nice walking tour
Corinne_L
, sep. 2021
Our guide was terrific. We got a good place to see the changing of the guard, and lots of great tid bits of information. We saw the highlights of the Westminster area and saw many statues.
star-5
Tim was the best...A+++
JeffreyG_S
, sep. 2021
Tim was very knowledgable and funny. I learned a lot about Englands involvement in the war and many other fun facts about the architecture around London. The Churchill war rooms were also great. I highly recommend this tour for any history buffs. A++++
star-5
A very good experience
June_M
, aug. 2021
A very good guide who gave us plenty to look at and was very knowledgeable. The Churchill War Rooms were excellent
star-5
Tour to remember
KEVIN_C
, aug. 2021
Chris was the guide and his knowledge of the area and the places that he took us to visit was excellent. We were a group of about 15, from memory there was 3 people from the USA, A couple from Poland and the rest from the UK. The knowledge of the people within the group was very good also so this added to the experience. The highlight was the Churchill war rooms which we included as part of our tour whilst the rest of the party continued their tour. All in all an excellent 5.5 hours spent thanks to Chris and the wonderful group that we shared our day with. We highly recommend this tour.
star-5
Stop looking: this is everything you could ever ask for in both a tour and tourguide.
Ryan
, aug. 2021
I went on a tour with Chris (and a group) around Westminster on August 15, 2021. Let me just say that Chris is THE MAN. Such an amazing tour guide and everything you could want--between the immense knowledge, funny banter, and great route, not to mention that he seemed to immediately know everybody by name and would have conversations on a personal level between stops. I do tours pretty regularly, and this one not only sits at the top, but it might be the first time I've ever gone out of my way to write a review for one. Book it and I promise you won't regret it.
star-5
Great time and very informative
Tammie_R
, aug. 2021
I was on the tour on my own and the tour guide was so personable that I didn’t feel like I was. He so knowledgeable about everywhere we went and answered all questions. I would recommend this tour to anyone who asked.
star-5
Best guide, friendly and knowledgeable
Jennifer_H
, mrt. 2020
Chris was fantastic! We loved the tour and the guide was so knowledgeable. We will definitely use Viator for future trips!
star-5
Do it!
Mel
, mrt. 2020
Jo was a knowledgeable and friendly guide. The tour itself was an excellent overview, and gave us an idea of what we wanted to visit in a more in-depth way.

Compare Similar Experiences

Current
Westminster 3 uur durende wandeltocht & bezoek Churchill War Rooms
Westminster 3 uur durende wandeltocht & bezoek Churchill War Rooms

star-538

4 uur

Gratis annuleren

Vanaf
US$ 89,52

star-4.5216

2 uur

Gratis annuleren

Vanaf
US$ 82,53

star-51

5 uur

Gratis annuleren

Vanaf
US$ 104,25

star-536

4 uur

Gratis annuleren

Vanaf
US$ 74,93

star-515

4 uur 15 minuten

Gratis annuleren

Vanaf
US$ 202,83

star-52

4 uur

Gratis annuleren

Vanaf
US$ 79,82

star-517

4 uur

Gratis annuleren

Vanaf
US$ 214,62

star-561

3 uur

Gratis annuleren

Vanaf
US$ 93,72

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden