Recent gezocht
Wissen

Everglades Airboat & Gator Show - 's ochtends of' s avonds zelf rijden of ophalen

|
Miami Beach, Verenigde Staten
38
Speciale aanbieding

Vanaf US$ 39,20

US$ 49,00  bespaar US$ 9,80

Laagsteprijsgarantie

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
0 kinderen1 kind2 kinderen3 kinderen4 kinderen5 kinderen6 kinderen7 kinderen8 kinderen9 kinderen10 kinderen11 kinderen12 kinderen13 kinderen14 kinderen15 kinderen1 volwassene2 volwassenen3 volwassenen4 volwassenen5 volwassenen6 volwassenen7 volwassenen8 volwassenen9 volwassenen10 volwassenen11 volwassenen12 volwassenen13 volwassenen14 volwassenen15 volwassenen
Gratis annuleren
tot 24 uur van tevoren
Beschikbare opties aan het laden ...


icon1 tot 4 uur  (ong.)
Ophaaldienst bij bepaalde hotels
Mobiel ticket
iconAangeboden in: Engels en nog 4 andere
Good for avoiding crowds

Uw bescherming tijdens COVID-19
Meer vragen?
+31 85 888 1845

Overzicht

Vang de wilde geest van de Florida Everglades met deze excursie vanuit Miami. Zoom in op de 'River of Grass' op een open vaartuig met platte bodem terwijl uw gids het heeft over het complexe moerasecosysteem. Stop bij een krokodillenboerderij voor een gezinsvriendelijke show waarin je de prehistorische beesten van dichtbij kunt bekijken. Wandel door de junglepaden van de boerderij en bekijk de gators in hun natuurlijke habitat. Vervoer heen en terug vanaf Miami hotels is inbegrepen.
  • Airboat rit door de Florida Everglades
  • Verken de Everglades op een luchtboot, een schip in de open lucht dat wordt aangedreven door een motor en een vliegtuigschroef
  • Leer meer over het ecosysteem van de Everglades vanuit je gids
Saved to wishlist!
35-60 min. Moerasboottocht met Engels sprekende parkwachter / gids, afhankelijk van de geselecteerde optie
optie voor ophalen en inleveren van hotels geselecteerd bij bepaalde hotels in Miami Beach
Engelse, Spaanse, Italiaanse of Duitse gids in de bus, afhankelijk van de geselecteerde optie
zie een verscheidenheid aan dieren waaronder Gators in hun natuurlijke habitat
pick-up van andere locaties dan Collins Ave ten zuiden van 65th Street of 340 Biscayne Boulevard
ophalen en vervoer voor touroptie zonder ophaalservice
Everglades eco-tax $ 5 per person payable at entrance
This tour does not include an Alligator Show
Miami Beach - South Beach, Miami Beach, FL 33139, Verenigde Staten

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
South Beach, Miami Beach, Florida 33139, Verenigde Staten

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Miami, Florida, Verenigde Staten

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Downtown Miami, Miami, Florida, Verenigde Staten

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Florida, Verenigde Staten

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Everglades, Florida, Verenigde Staten

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Ocean Dr, Miami Beach, FL 33139, Verenigde Staten

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Lincoln Rd, Miami Beach, FL 33139, Verenigde Staten

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
465 Ocean Dr, Miami Beach, FL 33139, Verenigde Staten

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
Hollywood, Florida, Verenigde Staten

Gegevens terugkeer

Keert terug naar oorspronkelijk vertrekpunt
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Toegankelijk voor kinderwagens
  • Kleuters moeten op schoot
  • totale duur van de tour is inclusief ophaalservice en kan variëren afhankelijk van de geselecteerde optie en het verkeer
  • als je een touroptie hebt geselecteerd zonder ophaalservice, ben je verantwoordelijk voor het vervoer naar de Everglades
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Please note: The customer must call to confirm pickup within 24 hours prior to travel date.
  • Er nemen maximaal 19 reizigers deel aan deze tour/activiteit
  • UITGEVOERD DOOR US2U

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

  • Deze ervaring gaat alleen door bij goed weer. Indien deze wordt geannuleerd vanwege slecht weer, kunt u kiezen voor een andere datum of een volledige restitutie.

  • Er is bij deze ervaring een minimumaantal reizigers vereist. Indien deze wordt geannuleerd als het aantal niet wordt gehaald, kunt u kiezen voor een andere datum/ervaring of een volledige restitutie.

Meer informatie over annuleringen.


Reizigersfoto's

Beoordelingen

4,0
star-4
134 beoordelingen
Beoordelingen van Viator-reizigers
Showing 1-10 of 134 reviews
star-5
Veel plezier en een goede prijs
Robert_M
, mrt. 2020
Geweldige reis - zeer leerzaam, leuk en milieuvriendelijk! De gids was geweldig en de alligatorshow was geweldig. Zou het ten zeerste aanbevelen
icon Reactie van aanbieder , dec. 2020
Thank you, Robert, glad you had a blast on the tour !
HelpfulHelpful
star-4
Airboat rit
315dorisb
, okt. 2019
Dit is een zeer plezierige tour. Het enige nadeel is de pick-up, niet erg goed. We veranderden twee keer van voertuig op weg daarheen, en twee keer op de terugweg. Het was helemaal geen prettige reis! ! !
HelpfulHelpful
star-4
Fantastische Everglades Alligator-tour
tphenry2019
, okt. 2019
We hadden Captain Emt of Empty die op dinsdag en woensdag werkt en uitstekend was in het vinden van de gebiedsgators. Veel dichte zwemmers dichtbij de boot. Captain grapte dat zijn bijnaam te wijten is aan het terugbrengen van lege boten, maar we hebben het allemaal terug gehaald! Hij brengt zijn tijd door met een groep mensen op zoek naar monsterslangen in de everglades die alle andere soorten eten, inclusief herten en alligators. De foto's die hij rondgaf waren eng! Hij zei dat om het probleem onder controle te houden zijn groep de rest van de tijd 1000 slangen per maand zou moeten vangen! Er is een echt probleem met het uitsterven van alle soorten vanwege de slangen. De slangen waren geen oorspronkelijke bewoners, maar werden daar gegooid door mensen die ze niet langer als huisdieren wilden hebben. De groep doodt de slangen niet, maar introduceert iets om de voortplanting te elimineren. Na de rondvaart hadden we een erg leuke alligator-worstelshow die erg indrukwekkend was. Bestelwagenchauffeur was geweldig in het uitleggen van de plannen, hoewel de belangrijkste reden dat ik 4 sterren in plaats van 5 selecteerde, was dat het busje een beetje klein en krap was voor de rit van 1 uur per enkele reis plus de tijd van de passagier. Knieën deden pijn vanwege gebrek aan beenruimte in het GMC model 15 pasbusje.
icon Reactie van aanbieder , okt. 2019
Glad you enjoyed our captain ! Come back to see us soon !
HelpfulHelpful
star-1
Never again!
Julie_M
, apr. 2021
Arrived 10 minutes late due to a traffic accident. They left without us and I lost my money. So we went up the road to another park to ride an airboat.
icon Reactie van aanbieder , apr. 2021
Hi Julie, we are so sorry you were late and missed our fun tour. Our entire group of 11 guests waited patiently for over 15 minute for you but you never showed up.
HelpfulHelpful
star-5
Great experience
Judy_L
, mrt. 2021
I wish I could remember our guides name because he was awesome ! Great experience and I would highly recommend
icon Reactie van aanbieder , mrt. 2021
We are very happy that you enjoyed the tour, Judy !
HelpfulHelpful
star-1
Didn’t get to do the tour because the start time is falsely advertised.
Tiffany
, mrt. 2021
This was my first and last time using Viator and the airboat tour company. The tour said it started at 1:30, so I assumed the actual boat tour started at 1:30. However, that meant pickup was at 1:30. After booking (which was last minute, so it was outside the cancellation refund policy), they messaged me saying they would pick us up around 1:45 - 1:55. We didn’t have enough time to do the tour at that point, which I didn’t know until the driver came to pick us up, because there was no information on the site how long it would take for travel time or to get back, so we could make our flight. I tried messaging before the driver came to see how long it would take and what time we’d be back and no one would give me an answer. Poor service and absolutely ridiculous I couldn’t even get at least some of my money refunded, when the tour start time was falsely advertised and I thought 4-5 hours would be enough time for a one-hour tour
icon Reactie van aanbieder , mrt. 2021
We are so sorry you mistakenly booked the tour for the afternoon of your flight departure. Please visit us on your next Miami vacation.
HelpfulHelpful1 traveler found this review helpful
star-5
Awesome!
Enrique_P
, mrt. 2021
I Saw like 5 gator and that esa more than I expected. The show after was amazing and the personell si really lovely.
icon Reactie van aanbieder , mrt. 2021
Thank you for your kind words !
HelpfulHelpful
star-5
Fun time
Nicole_O
, mrt. 2021
The airboat ride and show were great. Both were lots of fun the staff are friendly and the tour guides were entertaining and knowledgeable. Make sure you have a vehicle or get the ticket with pickup as it is very far out and will be hard to car service back.
icon Reactie van aanbieder , mrt. 2021
Thanks so much for your awesome review.
HelpfulHelpful
star-2
Don't do the 60 Minutes
KhA
, mrt. 2021
Our bus broke down so we were late for the show, we have completely missed the show and also. we didn't see many alligators, the tour cost us $198 and we only saw 4 alligators. over all is was an experience, but I would not recommend it for that cost, unless you do a 30 min, our tour lasted less than an house and we paid for an hour, I believe two groups were mixed together cause some people at the bus said that they are at 1:30 tour so you can imagine how long the had to wait for.
icon Reactie van aanbieder , mrt. 2021
Thank you so much for your review. We are glad you got to see at least 4 gators on that rainy day. We take your feedback very seriously and have escalated your concerns to our customer service team.
HelpfulHelpful
star-1
Too long with bus ride!
Missy_Kimmie
, mrt. 2021
It took over 7 hours from pick up to drop off back at hotel!! Not worth it to take your whole day! Plus you are not in a boat like pictured above, instead it’s much larger, covered and with lots more people on it (~20 people).
icon Reactie van aanbieder , mrt. 2021
Thank you very much for your feedback. We hear you and know how frustrating Saturday Spring Break traffic can be in Miami. Come join us during a more quiet weekday next time !
HelpfulHelpful1 traveler found this review helpful

Productcode: 6331EVERAIRTRANS

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden